We kennen het allemaal…even een laatste schetsje maken. Op een papiertje gemaakt. Het blijkt goed uit te pakken. Je team wint. Een paar weken later wil je ‘hetzelfde kunstje’ nogmaals toepassen. Maar waar is dan toch dat belangrijke papiertje…

Dit is een van de redenen waarom wij een Nederlandse versie van het tekenprogramma Tactics Manager samen met Soccer Tutor hebben ontwikkeld. Je kunt hierin al je opstellingen en tekeningen digitaal maken en opslaan of printen. Zodat je het niet nog een keer hoeft uit te werken.

Deze Nederlandse versie is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop voor € 79,50. Dit is een eenmalige aanschaf (licentie) waarmee je de software direct kunt downloaden en er vandaag nog mee aan de slag kunt! En ook mooi meegenomen: abonnees van het vakblad De Voetbaltrainer of de mediatheek krijgen 7,5% korting.

Voor een impressie van de Tactics Manager, kun je onderstaande video/tutorial bekijken. Ook al is deze in het Engels, deze geeft een goede indruk. Voor meer details en voordelen, ga naar onze uitgebreide Tactics Manager pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.