Jan Kluitenberg is bij het FC Southampton van Ronald Koeman verantwoordelijk voor de voetbalconditionele periodisering en de fysieke training. Een keer per week leidt hij aan het begin van de training het onderdeel Life Kinetic.

Bij Life Kinetic worden  zintuiglijke waarneming, lichaamsbeweging en cognitieve opdrachten op een bijzondere wijze met elkaar gecombineerd. En is er op gericht om de hersenen telkens voor nieuwe uitdagingen te plaatsen.

Onderstaande video is gemaakt tijdens de training van FC Southampton, waar de Voetbaltrainer redactie enkele dagen te gast was. In de mediatheek staan nog meer video’s/oefeningen gemaakt tijdens deze trainingen.

Als abonnee van de Mediatheek heb je onbeperkt toegang tot alle 650 video’s en trainingsvormen.
Nog geen abonnee? Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.