Op vrijdag 27 mei a.s. vindt het Internationaal Marveld Voetbalcoach Symposium plaats in Groenlo. Een inspirerende dag met toonaangevende sprekers en demonstratietrainingen van o.a. Feyenoord, Manchester United en PSV. Deelnemers aan het symposium ontvangen direct na afloop drie studiepunten en een passe-partout voor het 3-daagse Internationale Marveldtoernooi, dat aansluitend aan het symposium begint.

Velddemonstraties van Feyenoord, Manchester United, F.C. Twente, PSV

Het Internationaal Marveld Voetbalcoach Symposium heeft bijdragen van Feyenoord, Manchester United, F.C. Twente, RSC Anderlecht, Right to Dream Ghana en PSV. Zo worden de velddemonstraties verzorgd door Neil Ryan, coach bij Manchester United Youth Development Phase, Art Langeler Hoofd jeugdopleiding PSV, Eric Weghorst, keeperstrainer bij F.C.Twente en Gareth Henderby, technical director bij Right to Dream in Ghana.

Het symposium is een ontmoetingsplek voor trainers/coaches en (sport)professionals die geïnteresseerd zijn in het opleiden van spelers.

Voor het volledige programma, aanmelding en meer informatie, klik hier.

Internationale Marveldtoernooi

Direct na het symposium beginnen om 17:30 uur de eerste wedstrijden van het 27e Marveldtoernooi. De openingswedstrijd gaat tussen Ajax en Real Madrid. Deelnemers van de jeugdvoetbaltoernooi zijn de o.15 teams van de Europese topclubs Real Madrid, SL Benfica, Manchester United, Ajax, PSV, Chelsea, RSC Anderlecht, KRC Genk, F.C. Twente en Feyenoord. Right to Dream uit Ghana verdedigt dit jaar de titel. De finale wordt gespeeld op zondagmiddag 29 mei om 15.45 uur.

Voor meer informatie over het toernooi, kijk hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.