4 juni: trainersconferentie in Brussel door Double PASS en VFV

| Paul Geerars | Trainersnieuws

“Eerste Double PASS Conferentie: onze manier van opleiden in een internationaal perspectief”.

Tijdens deze eerste conferentie i.s.m. Voetbalfederatie Vlaanderen gaan Double PASS experts na of de Vlaamse manier van opleiden bijdraagt tot de optimale ontwikkeling van talentrijke spelers. Wat is onze cultuur van opleiden? Hoe vertaalt die zich naar clubniveau? Wat is er sterk aan? Wat kan er verbeterd worden? Met een kritisch oog kijken we vanuit internationaal perspectief naar onze manier van opleiden en stellen we uitdagingen voor de toekomst.
Double PASS, als specialist in Talent Development Systems, doet hierbij beroep op de ervaring die ze in de laatste 15 jaar heeft opgedaan in Duitsland, Engeland, U.S.A., Japan, Denemarken, Hongarije en België.
De sprekers op zaterdag 4 juni zijn:
Henk Mariman
Henk beschrijft de Vlaamse coaching cultuur. Hij vertrekt vanuit de wedstrijd om uiteindelijk spelers coach-onafhankelijk beslissingen te laten nemen op het veld en geeft concrete tips.
Rudy Heylen
Rudy komt met een eigenzinnige kijk op de complexiteit van de wedstrijd. Hij beschrijft in zijn leermodel hoe we spelers op praktische wijze hiermee kunnen leren omgaan als team en als individu.
Ariël Jacobs
Ariël vertrekt vanuit de Vlaamse coaching cultuur. Hij toetst dit aan zijn ervaringen als coach en als consultant binnen de internationale projecten van Double PASS.
Meer informatie en inschrijving, klik hier.