Heb jij weer… Heb je een geweldige opstelling getekend, die verrassend goed uit blijkt te pakken. Twee weken later wil je deze opstelling iets aanpassen. Maar waar is nu dat papier met die opstelling en je aantekeningen…

Uit ervaring weten wij hoe lastig het kan zijn om goede opstellingen en tekeningen te maken. Zowel op papier als digitaal. Welk programma is nu echt geschikt  en waarom lukt het dan toch niet zoals jij het had bedacht?

Tactics Manager

Met Tactics Manager, het tekenprogramma voor trainers, kun jij je digitale opstellingen en tekeningen eenvoudig zelf maken. Het programma (software) is speciaal ontwikkeld voor en door voetbaltrainers. Je kunt al je tekeningen en bestanden altijd bewerken, opslaan of printen. Of trainingen of wedstrijden analyseren.

Tijdsbesparing

Uitgangspunt van Tactics Manager is dat het gebruikersvriendelijk en eenvoudig is. Zodat jij als trainer niet te veel tijd en energie kwijt bent aan de voorbereidingen.  En je meer op het veld, je team en het spel kunt richten.

Nederlandse versie

De Nederlandse versie van Tactics Manager is door Soccer Tutor in samenwerking met De Voetbaltrainer ontwikkeld. En is exclusief verkrijgbaar in de Trainersshop van De Voetbaltrainer
voor € 79,50 incl. Btw. Dit is een eenmalige aanschaf (licentie) waarmee je het programma direct kunt downloaden en er vandaag nog mee aan de slag kunt. Je kunt het programma zowel op een PC als Mac installeren en offline werken, je hebt dus geen internet nodig.

Kenmerken en mogelijkheden

Bekijk alle kenmerken en mogelijkheden van de software op onze speciale Tactics Manager pagina. Je kunt het programma ook direct te bestellen in onze webshop voor € 79,50. Als abonnee van De Voetbaltrainer krijg je 7,5% korting , dit wordt na inloggen automatisch verwerkt in je winkelwandje.

5- daagse proefversie

Wil je de functionaliteiten van Tactics Manager eerst even testen? Dat kan, met een 5-daagse gratis proefversie. Deze kun je hier bestellen in onze TrainersShop.

Naar de Tactics Manager pagina >

Bestel-nu-knop site

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.