Hoe gaat Hans van Breukelen Nederland weer naar de top brengen?

| Paul Geerars | Trainersnieuws
KNVB logo 70x70 oranje - wit defDe KNVB heeft een technisch directeur aangesteld om de kwaliteit van het Nederlandse voetbal weer op te krikken. Hans van Breukelen krijgt de nieuw gecreëerde functie. Hij heeft al ideeën hoe hij het Nederlands elftal moet veranderen. Wat is er de afgelopen tijd misgegaan in het Nederlandse voetbal dat we het EK konden missen? Over onder andere deze vraag gaat Van Breukelen zich buigen. ‘Wellicht hebben we de laatste tijd zitten slapen. We zijn niet meegegaan in de laatste ontwikkelingen die nodig zijn om onze spelers op het absolute topniveau te krijgen’, zegt Van Breukelen op BNR.
Ook haalt de aankomend technisch directeur van de KNVB een ‘oefenstofprobleem’ bij veel pupillentrainers aan. Goedwillende ouders die hun kinderen trainen zijn vaak onvoldoende uitgerust met variatie in oefenstof. De Voetbaltrainer heeft een tool, met veel oefenstof voor de voetbaltrainers van elke doelgroep: De TrainingsPlanner.