Ruim vier maanden na de lancering van de TrainingsPlanner voor individuele trainers, is nu de clubversie een feit.  Hetzelfde kant-en-klaar online trainingssysteem voor alle niveaus en leeftijdscategorieën, maar dan geschikt voor meerdere trainers (gebruikers) en teams. Met de TrainingsPlanner kun je eenvoudig structuur aanbrengen in het (jeugd)beleid van je club.

De database bevat 1300+ kant en klare oefeningen en complete trainingen volgens de visie van De Voetbaltrainer. De TrainingsPlanner is ook ideaal om eigen oefenstof van trainers of de club toe te voegen en te gebruiken.

Vitesse training Clubabo

Bekijk hier meer details over de TrainingsPlanner voor clubs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.