Achter de schermen bij  Jeugdopleiding AC Milan

De Voetbaltrainer was twee dagen te gast bij de jeugdopleiding van AC Milan en hield een soort audit. We spraken met Milan-medewerkers uit verschillende disciplines en kregen op die manier een breed beeld van de opleiding. Hoofd Jeugdopleiding bovenbouw Filippo Galli was onze gastheer en opende de nodige kantoordeuren of hekken naar de trainingsvelden van de twee trainingscomplexen van de Milan-jeugd: Milanello en het minder bekende Vismara.

Coachclinic Bruyninckx

Onderstaande video is gemaakt tijdens de coachclinic van Michel Buyninckx. Centraal hierbij staat De redactie van de Voetbaltrainer mocht aanwezig zijn bij veel trainingen. In de mediatheek staan nog meer videobeelden gemaakt tijdens dit verblijf.

Als abonnee van de Mediatheek heb je onbeperkt toegang tot alle video’s en trainingsvormen die in deze online bibliotheek staan. Nog geen abonnee? Bekijk hier de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.