Vacatures KNVB Voetbalkampen

| Paul Geerars | Trainersnieuws

Het KNVB Voetbalkampen seizoen 2017 staat voor de deur! Na de vele en enthousiaste reacties van de deelnemers en ouders, zal het nieuwe seizoen anders en grootser worden aangepakt om het daverende succes van de vorige editie voort te zetten. Het streven is om zoveel mogelijk jongens en meisjes, wel of geen lid van een voetbalvereniging, een onvergetelijke voetbalvakantie te bezorgen op de hypermoderne KNVB Campus. Zie voor meer informatie de onderstaande links:

Vacature hoofdtrainer
Vacature trainer slaapkamp
Vacature trainer dagkamp
Begeleider slaapkamp

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw