Sinds de lancering van De TrainingsPlanner een jaar geleden zijn we deze online trainerstool continu aan het doorontwikkelen. Altijd met als uitgangspunt het programma nog beter af te stemmen op de wensen van de gebruikers. Mede op basis hiervan hebben wij een aantal nieuwe opties toegevoegd, waar jij als gebruiker in het nieuwe seizoen weer je voordeel mee kunt doen.

Nieuw: Onlangs toegevoegde oefenstof

De startpagina van de TrainingsPlanner is uitgebreid met de optie ‘onlangs toegevoegde oefenstof’. Deze aanvulling is gebaseerd op het principe ‘recently added items’. Deze nieuwe items zijn oefeningen die door De Voetbaltrainer ontwikkeld en toegevoegd zijn.

Staat er een oefening bij die je aanspreekt of die je net op dat moment goed kunt gebruiken voor je team? Dan kun je deze eenvoudig toevoegen of vervangen in je eigen jaarplanning. Er is bewust voor gekozen deze aanvulling direct op de startpagina te plaatsen, zodat nieuwste oefeningen altijd direct te zien en te gebruiken zijn.

Nieuw: Inplannen van leerlijnen zonder vakanties

Bij het inplannen van de leerlijn van de leerlijn is het niet meer noodzakelijk een vakantie in te voeren. Zodat je bij het invoeren van het begin van het nieuwe seizoen eenvoudig door kunt plannen, zonder onderbrekingen. Ideaal dus voor seizoen 2017/2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de TrainingsPlanner

De TrainingsPlanner bevat ruim 1350+ oefeningen en trainingen en biedt trainers een handige online tool om structuur aan te brengen in trainingen. Honderden trainers in Nederland en België maken hier inmiddels al gebruik van. Een abonnement met onbeperkt online toegang is € 75 euro per jaar, voor abonnees van het magazine De Voetbaltrainer is dit € 50 per jaar. Voor meer informatie over de TrainingsPlanner, zowel voor jezelf als voor je team, kijk hier.

2 Comments

  • Goedemiddag,
    Vorige week al een mail gestuurd maar nog geen reactie op ontvangen.

    In de mediatheek staan de zoekfuncties Function, Line en Position.
    Bij het aanklikken van bepaalde oefenvormen in deze zoekfuncties gebeurt er helemaal niets.

    Wat doe ik verkeerd of werken deze functies gewoon niet ?

    In afwachting op uw reactie en met vriendelijke groet,
    Simon Ras

    • Goedemorgen,
      Dank voor uw reactie, wel opmerkelijk dat u nog geen reactie hebt ontvangen. Ik zal uw email doorsturen naar de ontwikkelaars van de mediatheek/ trainingsPlanner.
      Fijne dag en groet, Heleen Rodenhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.