360 Footballtours en E2 Sportrelaties bieden trainers tijdens een 2-daagse trainerscursus op 27 en 28 mei de gelegenheid om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van spelers en training methodologie van FC Barcelona. Deze cursus is een goede ervaring voor ambitieuze en leergierige trainers en brengt nieuwe inzichten die je direct bij je eigen trainingen kunt toepassen.

De cursus wordt gegeven door David Vilajoanal (Assistent Coach FC Barcelona U18 – Coach of C.E. Europe 3rd Division, UEFA Pro Licentie en Instructeur Master of Voetbal in Spanje) en heeft ruime ervaring bij o.a. de jeugd van FC Barcelona. De cursus is op zaterdag 27 en zondag 28 mei van 8:30 uur tot 16:45 uur en wordt in het Engels gegeven.

Meer informatie

Locatie: Sportpark Jo van Marle, Landsheerlaan 42, Zwolle
Tarief voor de 2-daagse cursus bedraagt € 125,-
Voor meer informatie en inschrijving, mail naar: info@360footballtours.com
Aanmelden kan per e-mail via: info@360footballtours.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.