Op donderdag 25 mei zal de 2e editie van Sports Congress Brussels // Football Knowledge Exchange doorgaan in het Martin’s Red hotel in tubize. Doelgroep voor het congress zijn physical coaches, trainers en het medisch kader van voetbalploegen. Doorheen de dag worden theoretische en praktische sessies gegeven door experts uit het binnen- en buitenland.

Op het programma staan onder andere trainers van Manchester City, Middelsbrough FC,  Leverkusen etc,…. Dat dit congres een internationaal karakter heeft bewijzen de vele inschrijvingen uit verschillende Europese landen.

Wie er nog bij wil zijn zal snel moeten zijn. De tickets voor het volledige dagprogramma zijn reeds even uitverkocht. Voor het namiddagprogramma zijn er wel nog tickets beschikbaar.

Meer info en tickets op www.sportscongressbrussels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *