Nieuw in onze shop: Flipover veldenblok

| Paul Geerars | Trainersnieuws

Nieuw in het assortiment  in onze Trainersshop is het Voetbaltrainer Flipover veldenblok. Dit handige veldenblok op B1 formaat ( 70 x 100 cm) is een goede aanvulling op onze coachboekjes en veldenblokken.

Het Flipover veldenblok is ideaal om te gebruiken voor opstellingen, wedstrijdbesprekingen en analyses. Omdat wij weten hoe waardevol het visualiseren/ tekenen is – zowel voor je spelers als voor jezelf – , hebben wij dit Voetbaltrainer veldenblok ontwikkeld. Zodat jij als trainer met ambitie hier je voordeel mee kunt doen.

Het veldenblok kun je eenvoudig ophangen op een flipover standaard, dankzij de 5 boorgaten. Of haal er een los vel uit dat je met bv tape ophangt in de kleedkamer, kantine en ga aan de slag. Met extra stevig papier dat goed beschrijfbaar is (maar niet doordrukt) wordt het veldenblok handzaam geleverd in een stevige kartonnen verzendverpakking.

Voetbaltrainer Flipover veldenblok met 20 vel, prijs is € 9,95 incl. btw
Voor meer informatie of om dit veldenblok te bestellen, ga hier naar onze Trainersshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw