De Voetbaltrainer beschikt over een TrainingsPlanner, waarin honderden oefenvormen en uitgewerkte trainingen staan. Voor die TrainingsPlanner zijn we op zoek naar oefenstof van trainers, variërend van interessante trainingsvormen tot een gehele jaarplanning.

Gebruiken wij jouw oefenstof in onze TrainingsPlanner, dan kunnen we je een tegenprestatie bieden variërend van een tegoed in onze webshop tot een jaarabonnement op onze TrainingsPlanner ter waarde van 75 euro, afhankelijk van de hoeveelheid en kwaliteit van de trainingsvormen die we gebruiken.

Wil jij hieraan meewerken door je oefenstof ter beschikking te stellen? Stuur het in naar devoetbaltrainer@eisma.nl en vermeld daarbij je contactgegevens. Zo kunnen we eventueel contact met je opnemen om de oefenstof verder uit te werken of om de tegenprestatie te verzilveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.