Speciaal voor voetbalverengingen in Nederland en België is de 30- daagse proefperiode van het TrainersPlanner clubpakket ontwikkeld. Bekijk en probeer de trainingen en oefeningen en ontdek het gemak van het online programma. Ontdek zelf wat de meerwaarde van de TrainingsPlanner voor jullie voetbalclub en trainers kan zijn en dat is te merken op ‘het veld’.

Wat is de TrainingsPlanner?

De TrainingsPlanner is de online trainingstool van De Voetbaltrainer die speciaal voor jou als (jeugd)trainer ontwikkeld is. De TrainingsPlanner bevat 675+ kant en klare trainingen en 800+ oefeningen van diverse (top) trainers en teams als Napoli, Ajax en Chelsea.

Hiermee kun jij als trainer alle trainingen voor het hele seizoen eenvoudig inplannen in een jaarplanner met geschikte oefeningen voor de leeftijd en het niveau van je team. Of zoek je een oefening waar jij graag nog wat extra op wilt trainen zoals verbeteren van de ingooi of verbeteren van het koppen). Bekijk alle kenmerken van de TrainingsPlanner.

Wat is het TrainingsPlanner Clubabonnement?

Het TrainingsPlanner clubabonnement is speciaal ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Het gemak van één online programma met goede oefenstof voor alle (jeugd) trainers van de vereniging. De TrainingsPlanner kan daarnaast een goede tool zijn om meer structuur en continuïteit in het jeugd- of verenigingsbeleid aan te brengen. En om je trainers en leiders te voorzien van goede oefenstof, zodat ze meer tijd over houden voor het begeleiden en trainen van de spelers op het veld.

Welke oefeningen staan er in de TrainingsPlanner?

Alle oefeningen en trainingen in de TrainingsPlanner zijn stuk voor stuk samengesteld door experts. Dit kunnen zowel collega(trainers), teams als toptrainers zijn. Iedere oefening is door de redactie van de Voetbaltrainer voorzien van een tekening, heldere uitleg in tekst en vaak een video. Zowel de oefeningen als trainingen zijn per leeftijd en niveau ingedeeld, zodat iedereen op het eigen passende niveau kan trainen en spelen.

Hoe werkt de leerlijn?

Wij hebben in de TrainingsPlanner voor iedere leeftijdsgroep (vanaf O7 tot en met de Senioren) een uitgekiende leerlijn samengesteld (per periode van 6 weken) die per team of niveau kan worden ingepland. Aansluitend kan dan de agenda gevuld worden met bijpassende trainingen en oefeningen.

Is het clubpakket geschikt voor onze voetbalvereniging?

Bij de ontwikkeling van de TrainersPlanner voor clubs was het uitgangspunt dat deze voor alle niveaus en alle voetbalclubs in te zetten is. Dus ook voor kleinere vereningen of clubs die het alleen voor een bepaalde leeftijdscategorie wil gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid en de investering van het programma voor de club moeten dan in verhouding staan met het aantal gebruikers. Hier hebben wij bij de samenstelling van de clubpakketten en tarieven rekening mee gehouden.

Kunnen wij de TrainingsPlanner ook eerst proberen?

Ja dat kan! Uit ervaring weten wij dat het goed is om eerst te bekijken of de trainingen en werkwijze bij je club passen. En of bijvoorbeeld de jeugdtrainers er direct mee aan de slag kunnen tijdens een training.

Wil je meer weten over de TrainingsPlanner voor clubs of direct een 30-daagse proefperiode aanvragen, dan kan dat uiteraard. Zo kun je collega- trainer(s) of het bestuur ook laten ervaren wat de meerwaarde voor het (jeugd) beleid kan zijn.

 

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.