Nog even en het nieuwe seizoen barst weer los. Naast de vakanties is het nu de tijd om alvast voorbereidingen te treffen, vooruit te plannen en misschien zelfs om het straks ‘anders te doen’. Speciaal voor verengingen hebben wij de proefperiode van het TrainersPlanner Clubabonnement ontwikkeld. Probeer 30 dagen vrijblijvend wat de meerwaarde van de TrainingsPlanner voor jullie club en trainers kan zijn. 

Het TrainingsPlanner Clubabonnement NIEUW

Het TrainingsPlanner clubabonnement is speciaal ontwikkeld voor  voetbalverenigingen. Het gemak van één online programma met goede oefenstof voor alle (jeugd) trainers van de vereniging. De TrainingsPlanner kan daarnaast een goede tool  zijn om meer structuur en continuïteit in het jeugd- of verenigingsbeleid aan te brengen. En om je trainers te voorzien van goede oefenstof.

Oefenstof

De TrainingsPlanner bevat ruim 1350 trainingen en oefenstof items, stuk voor stuk samengesteld door experts. Iedere oefening is voorzien van een tekening, heldere uitleg in tekst en doorgaans een video. Zowel de oefeningen als trainingen zijn per leeftijd en niveau ingedeeld, zodat iedereen op het eigen passende niveau kan trainen en spelen.

Leerlijn

Wij hebben in de TrainingsPlanner voor iedere leeftijdsgroep een uitgekiende leerlijn samengesteld (per periode van 6 weken) die per team of niveau kan worden ingepland. Aansluitend kan dan de agenda gevuld worden met bijpassende trainingen en oefeningen.

Meer trainers, meer teams

Bij de ontwikkeling van de TrainersPlanner voor clubs was een voorwaarde dat deze voor alle niveaus en alle clubs in te zetten is. Dus ook voor kleinere clubs of clubs die het alleen voor een bepaalde leeftijdscategorie wil gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid en de investering van het programma voor de club moeten in verhouding staan met het aantal gebruikers. Hier hebben wij bij de samenstelling van de pakketten en tarieven rekening mee gehouden. Bekijk hier de pakketten.

Goede voorbereiding nieuwe seizoen

Ook de medewerkers van de Voetbaltrainer zitten deze zomer niet stil. Zo benutten wij deze periode voor de doorontwikkeling van de TrainingsPlanner , waarbij we diverse suggesties ‘uit het veld’ verwerken (meerdere oefeningen per training, meer oefenstof voor pupillen, leerlijn in beeld  etc.). Voor het nieuwe seizoen losbarst zijn al deze vernieuwing achter de schermen doorgevoerd.

Aanvraag 30-daagse proefperiode

Voor meer informatie over de TraininersPlanner of voor een vrijblijvende 30-daagse proefperiode, klik hier.  Met 3 gebruikers/ trainers kun je gedurende een periode van 30 dagen het programma proberen. En je collega- trainer(s) en/of bestuur ook te laten ervaren wat de meerwaarde voor het (jeugd) beleid kan zijn. Zodat jullie goed van start kunnen in het nieuwe seizoen!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *