De Voetbaltrainer 228 is uit en ligt vandaag (dinsdag) weer bij iedere abonnee op de deurmat. Daarin komt onder meer Jessica Torny, trainer/coach van het Nederlands vrouwenelftal Onder 19 en Onder 16 jaar, aan het woord. Zij vertelt hoe ze haar teams beter positiespel laat spelen en geeft daarbij ook een inkijkje in haar oefenstof. In dit online artikel delen we een van haar trainingsvormen: een positiespel 4:4 + 4 in twee teams van acht spelers.

Zie de tekening en beschrijving hieronder voor de volledige vorm. Deze trainingsvorm wordt, zoals u van ons gewend bent, toegevoegd aan de ruim 1000 trainingsvormen in onze TrainingsPlanner. Wil je het gehele artikel lezen waarin Torny vertelt over het spelen van goed positiespel? Abonneer je dan op ons vakblad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.