Laurens Knippenborg (hoofdtrainer van het Zieuwentse RKZVC) is een boeiende gesprekspartner. In de vorige editie van De Voetbaltrainer spraken we met hem over de voorbereiding, door hem in twee blokken verdeeld. In de meest recente editie, een special over positiespel, komt Knippenborg aan het woord over door hemzelf gecomponeerde, geavanceerde positiespelen. ‘Ik wil mijn spelers blijven uitdagen. Geen twee trainingen mogen hetzelfde zijn.’ In dit online artikel laten we twee van die vormen zien, met beschrijving en tekening. 

Elke zes weken komt ons vakblad uit dat boordevol staat met interviews én oefenstof. Je abonneert je via deze link. Ben je met name geïnteresseerd in trainingsvormen als die van Knippenborg, dan kun je je ook abonneren op de TrainingsPlanner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.