Het is inmiddels traditie geworden: de jaarlijkse Voetbaltrainer Top 200 van hoogst spelende amateurclubs in Nederland. In het decembernummer van De Voetbaltrainer staat de vijfde editie van de Top 200 seizoen 2017/2018.

Voor het samenstellen van deze vijfde editie heeft onze redactie het competitieniveau van de Nederlandse amateurclubs tegen het licht gehouden. Hierbij is gekeken naar het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste team. We keken wat betreft de jeugdteams daarbij naar de twee hoogst spelende teams in de categorieën O19/17/15/13.

Welke voetbalclubs staan er in deze toonaangevende lijst? Wie zijn de grootste stijgers en dalers? En staat jouw club ook in deze lijst?

Bekijk hier de complete Top 200 voor het seizoen 2017/2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.