Winactie voor abonnees | vrijkaarten Nederland – Engeland

| Paul Geerars | Trainersnieuws

Oefeninterland Nederland – Engeland

Speciaal voor abonnees van De VoetbalTrainer (Vakblad, TrainingsPlanner en/of Mediatheek) mogen wij in samenwerking met de CBV (Coaches Betaald Voetbal) vrijkaarten weggeven voor Nederland- Engeland. Deze vriendschappelijke interland is op vrijdag 23 maart (aftrap 20.45 uur)  in de Amsterdam Arena en is voor beide landen de eerste wedstrijd voor 2018. Ben jij erbij om onze jongens aan te moedigen?

Wat kun je winnen?

Als abonnee maak je kans op 3 (!) vrijkaarten voor de interland Nederland- Engeland. Het zijn 3 stoelen naast elkaar, op de derde rij en kaarten zijn inclusief ontvangst in Athene ’87. Het stadion is geopend vanaf 18.45 uur.

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig. Vul in onderstaand formulier je gegevens in, geef kort aan met wie je naar de wedstrijd wilt en de reden hiervoor. En dan is het afwachten… De winnaars krijgen maandag 19 maart persoonlijk bericht.
]