De leerlijnen van de Junioren Onder 14/15/16/17/18/19 en Senioren in onze TrainingsPlanner zijn vernieuwd. Een aantal trainingen is uitgebreid met een vierde trainingsvorm. Ook zijn de leerlijnen nu voorzien van oefenstof die het afgelopen jaar aan de TrainingsPlanner is toegevoegd maar nog niet in de leerlijnen ingebakken was.

Wat is er aangepast in de leerlijnen Onder 14/15/16/17/18/19 en Senioren?

  • Voor alle 7  leeftijdsgroepen update van de leerlijn
  • Aantal trainingen uitgebreid met een extra vierde trainingsvorm
  • Nieuwe oefenvormen toegevoegd
  • Nieuwe oefenvormen geïntegreerd in leerlijn

Wat is de TrainingsPlanner?

De TrainingsPlanner is een online platform ontwikkeld door de VoetbalTrainers voor alle (jeugd)trainers en clubs in Nederland en België. Met deze tool heb jij als trainer onbeperkt toegang tot 1.000 oefenvormen en trainingen, trainingsschema’s, opbouw en leerlijnen voor jouw team. Uitgangspunten hierbij zijn dat jij als trainer de beste trainingen en oefeningen aan je team kunt aanbieden, zodat jij je team en spelers stappen kunnen maken.

Meer lezen over het gemak en de meerwaarde van de TrainingsPlanner voor jou als trainer of voor je club? Wil je in het nieuwe seizoen 2018/2019 goed van start gaan?  En tijdens het hele seizoen gebruik maken van alle trainingen en oefenvormen in de TrainingsPlanner? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.