Gratis producten en diensten van De Voetbaltrainer

| Marco van der Heide | Trainersnieuws,Uitgelicht
Gratis producten VT

De Voetbaltrainer begon ruim 35 jaar geleden als vakblad en is dat nog steeds. Daarnaast gaan we uiteraard met de tijd mee en bieden we digitale producten aan als de TrainingsPlanner, de Mediatheek en e-books, die voetbaltrainers helpen hun spelers beter te maken en beter te laten presteren. 

Ben je in eerste instantie op zoek naar gratis producten om jezelf te verbeteren als trainer/coach? Hieronder vind je daarvan een overzicht.

  • In dit voorbeeldmagazine krijg je een indruk van de manier waarop de artikelen in ons vakblad er uitzien. Daarin vind je interviews, analyses en oefenstof.
  • In elke editie van ons vakblad zit het katern De JeugdVoetbaltrainer. Dit katern plaatsen we later als los onderdeel in onze webshop. Ter kennismaking is editie 46 gratis te downloaden. Als je inlogt en ‘m aan je winkelwagen toevoegt, kost-ie geen €2,50 maar is-ie gratis te downloaden.
  • Met het tekenprogramma TacticsManager kun je trainingen en tactische situaties uitwerken. Je kunt verschillende velden kiezen, spelers opstellen, materialen gebruiken en gebieden arceren om de tekening naar je wens te maken. Je krijgt ‘m vijf dagen gratis op proef.
  • Ben je met je club geïnteresseerd in een gezamenlijk abonnement op de TrainingsPlanner, waarmee je met verschillende trainers binnen de club een account hebt? We bieden een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Via deze link vind je acht openbare video’s.
  • In onze Mediatheek hebben we acht video’s opengezet voor niet-abonnees. Daarin vind je onder meer wedstrijdvideo’s van ‘derde man eronder, vierde man diepte’, een video-interview met Pepijn Lijnders en Maurice Steijn aan het tactiekbord over drukzetten.
  • Op onze website verschijnen regelmatig online artikelen over bijvoorbeeld verdedigen in 4-4-2, counterpressing of de trainingsfilosofie van Julian Nagelsmann. Soms zijn dit specifiek voor de website geschreven artikelen, andere keren passages uit interviews uit ons vakblad.
  • Via Twitter en Facebook verschijnen regelmatig video’s van trainingsvormen, passages uit interviews en links naar artikelen. Door je te abonneren op onze nieuwsbrief houden we je eens in de twee weken op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen bij De Voetbaltrainer.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw