De inschrijving voor het Nederlands Trainerscongres 2019 is geopend. Op vrijdag 17 mei 2019 wordt het Trainerscongres voor de 17e keer georganiseerd door de VVON en CBV in samenwerking met de KNVB en De Voetbaltrainer. Deze 17e editie vindt wederom plaats in Zwolle.

Programma

Vrijdag 17 mei 2019 | van 10.00 uur tot 16.30 uur | Stadion PEC Zwolle
In  het stadion van PEC Zwolle staan diverse velddemonstraties op het programma, waaronder PEC Zwolle onderbouw, Eredivisie-vrouwen, Quick en een velddemonstratie van FC Twente trainer/coach Marino Pusic.

Deelnemers ontvangen direct na afloop het certificaat met vier studiepunten. Bekijk hier het volledige programma.

Rinus Michels Awards

Vast onderdeel op het programma is de uitreiking van de Rinus Michels Awards. Deze Awards – genoemd naar de voetbaltrainer Rinus Michels – zijn vakprijzen die jaarlijks op initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer worden uitgereikt, in samenwerking met de CBV en VVON en de KNVB.

Wie worden de opvolgers van de winnaars van seizoen 2017/2018. De nominaties worden binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelding

Meld je hier aan voor het Trainerscongres 2019. Wees er snel bij, zodat je zeker bent van je deelname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.