Frans Hoek coaching organiseert de eerste basis- en bijscholing ‘Spelhervattingen’, waarvoor men zich nu kan inschrijven. Er kunnen 12 studiepunten worden verdiend.

Doelstelling
Algemeen: meer inzicht in spelhervattingen om daarmee beter te kunnen aanvallen, verdedigen en omschakelen. (Gericht op jeugd vanaf onder 16 jaar t/m senioren zowel mannen als vrouwenvoetbal). Specifieke doelstelling: ontwikkelen van alle spelhervattingen om te leren op basis van
welke uitgangspunten keuzes gemaakt kunnen worden. De deelnemer komt tot het formuleren van een eigen visie ten aanzien van de verschillende spelhervattingen en taken die bij zijn team horen.

Inhoud
In de bijscholing wordt gebruik gemaakt van de ontwikkelingen in het nationale en internationale voetbal. In deze bijscholing zal zowel aanvallen, verdedigen en de omschakeling aan de orde komen van alle spelhervattingen: aftrap, inworp, doeltrap, corner, vrije trap, penalty en de
scheidsrechtersbal. Daarbij is het interessant om te kijken naar de kansen en bedreigingen die ontstaan bij de verschillende spelhervattingen. Hoe dat te herkennen? Vervolgens hoe daar een oplossing voor te bedenken en hoe dat om te zetten in een meeting en vervolgens hoe kan dat in de training geoefend worden? Welke trainingsvormen lenen zich daar het beste voor?

Doelgroep
Belangstellende bij voorkeur: (gediplomeerde) Trainer Coaches – UEFA C (TC3), UEFA B (TC2), UEFA A (TC1) en/of UEFA Pro (CBV) en/of Keepercoach diploma’s of certificaten. Maar ook specialisten binnen clubs: video analisten, fysieke trainers, etc.

Data en locatie
4 september, 30 september, 14 oktober en 18 november.
Van 10.00 tot 16.00 uur + voor alle deelnemers 1 groepsbijeenkomst in overleg te bepalen.
Diverse plaatsen in het land en mede afhankelijk waar de deelnemers vandaan komen.

Kosten en inschrijving
De kosten voor deze basis en vervolg bijscholing: € 990,00 waarbij is inbegrepen, de bijscholing, lunch (pakketten) thee/koffie, en het certificaat.
Inschrijving door middel van het inschrijfformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.