Nieuw! De TrainingsPlanner nu als app beschikbaar

| Redactie De Voetbaltrainer | Nieuws,Uitgelicht

Altijd en overal toegang tot de beste oefenstof en trainingsvormen. Dat kan nu met de TrainingsPlanner app. De TrainingsPlanner, de online oefenstof planner met 1000+ oefenvormen, wordt continu doorontwikkeld. Hierbij kijken wij graag naar de suggesties die wij van onze gebruikers ontvangen.

Zo werd duidelijk dat er behoefte was aan een app om de TrainingsPlanner nog toegankelijker te maken, altijd en overal. Hier zijn we mee aan de slag gegaan en met succes: deze app is het resultaat.

De TrainingsPlanner nu ook als app beschikbaat, voor zowel iOS (Apple) als Android

De app is beschikbaar in de App Store (Apple iOS) en Google Play (Android) en is gratis voor abonnees van de TrainingsPlanner. Geen abonnee? dan kun je in de app een aantal gratis oefeningen bekijken.

De TrainingsPlanner

De TrainingsPlanner is onze online oefenstof database met 1000+ trainingsvormen en oefeningen. Perfect voor jou als trainer, leider, coach of HJO of voor enkele teams in je club. Als abonnee heb je toegang tot alle trainingen en oefenvormen, overal en altijd. Je hebt al een jaar lang toegang vanaf € 50. Bekijk de mogelijkheden. In de app is het ook mogelijk een abonnement op de TrainingsPlanner af te sluiten.

Gerelateerd
Nieuws

Uitreiking Rinus Michels Awards 2023

Nieuws

Linies overslaan blijkt van groot belang

Uitgelicht

NIEUW Boek: Trainen op cognitieve vaardigheden