Ook dit jaar hebben we weer tientallen video’s toegevoegd aan onze Mediatheek. Hieronder vind je een overzicht van de vijf meest bekeken video’s in 2019.

Plek 5: back aan de binnenkant (Walker)

Back aan de binnenkant

Wat zijn de voordelen van met een back aan de binnenkant spelen? En waar moet je op letten? Kyle Walker, die bij Manchester City vaak in deze rol speelt, legt het op ’t veld uit aan Gary Neville en Jamie Carragher.

Plek 4: van wedstrijd naar training

De wedstrijd is het meest ideale startpunt voor het kiezen van trainingsvormen. Hoe vertaal je een wedstrijdsituatie naar een oefening? Een paar voorbeelden uit Tottenham – Barcelona.

Plek 3: parcours voor de warming-up

Parcours warming-up

Hoe varieer je als trainer in de warming-up die je geeft? Dat komt goed terug in deze video. Niet elke trainer zal al deze materialen tot zijn beschikking hebben, maar deze video biedt zeker inspiratie.

Plek 2: individueel drukzetten (Hakimi)

Individueel drukzetten

Als we het over drukzetten hebben, gaat ’t vaak over het team. Maar hoe zet een speler individueel zo goed mogelijk druk? Dat komt terug in deze video, waarbij Hakimi (Dortmund) centraal staat.

Plek 1: Simeone coacht João Félix

Simeone coacht Joao Felix

Dat Diego Simeone een man van details is (en verdedigen hoog in het vaandel heeft staan) blijkt wel uit deze video. Topaankoop João Félix is net binnen en krijgt meteen een lesje drukzetten van de Atlético-trainer.

Mediatheek

Gebruik de Mediatheek om videofragmenten van wedstrijdsituaties te bekijken.

Bekijk ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.