Top 200 seizoen 2019-2020

| Redactie De Voetbaltrainer | Nieuws,Uitgelicht


Het is inmiddels traditie geworden: de jaarlijkse Voetbaltrainer Top 200 van hoogst spelende amateurclubs in Nederland. In het decembernummer van De Voetbaltrainer  #246 staat deze zevende editie van de Top 200.

Voor het samenstellen van deze editie heeft onze redactie het competitieniveau van de Nederlandse amateurclubs tegen het licht gehouden.

Top 200 pagina

Welke voetbalclubs staan er dit jaar in deze toonaangevende lijst van de 200 hoogstspelende amateurclubs? Wie zijn de grootste stijgers en dalers? En staat jouw club er ook in? Je vindt het op onze Top200 pagina.

Gerelateerd
Nieuws

Uitreiking Rinus Michels Awards 2023

Nieuws

Linies overslaan blijkt van groot belang

Uitgelicht

NIEUW Boek: Trainen op cognitieve vaardigheden