Het lijkt wel een andere tijd… Het is echter ‘slechts’ 3 weken geleden dat wij als redactie het maartnummer van de Voetbaltrainer #248 bij de drukker hebben aangeleverd. Altijd een mooi moment.

En dan is het 3 weken later en ligt het nieuwe nummer #VT248 op de mat. Wederom een prachtnummer. Maar ondertussen ziet de hele wereld er compleet anders uit….

Een beetje dubbel voelt het wel dat we in dit nummer onze online cursus Teamontwikkeling lanceren. Over hoe je aan sterke teams kunt werken, hoe periodisering toe te passen en hoe het in de praktijk werkt. Terwijl we onze teams voorlopig niet eens kunnen zien..

Maartnummer van de Voetbaltrainer #248

Maar trots zijn we ook. Op de inhoud, de opzet en de goede samenwerking met het team, met CBV, de Topsportcompany, de video’s van o.a. Paul van Zwam en Guus Hiddink. En op de cursisten die ‘gewoon’ aan de slag gaan, onder ongewone omstandigheden.

Vanuit huis en in je eigen tempo (verdergaan wanneer het jou uitkomt). Na succesvolle afronding krijg je 6 KNVB studiepunten. En ‘zo ben je toch nog met je team(s) bezig’, zoals een collega-trainer het verwoordde.

Over de cursus ‘Teamontwikkeling’

Teamontwikkeling is zowel in de sportwereld als daarbuiten een veelbesproken thema. Wat zijn nu de kenmerken van sterke teams? Hoe werkt het periodiseren van de teamontwikkeling?

Tijdens de online cursus van de VBT Academie wordt inzicht geboden in de verschillende manieren waarop vertrouwen, betrokkenheid, communicatie en samenwerking binnen een team een impuls kunnen geven.

  • Nieuwe online cursus van de VBT Academie
  • Interactieve opzet met tussentijdse toetsing 
  • Praktijkgerichte invulling
  • Video’s van o.a. Paul van Zwam, Guus Hiddink
  • Certificaat en 6 KNVB STUDIEPUNTEN bij succesvol afronden
  • Tijdsbesteding van 6 tot 9 uren
  • Kosten: cursus € 195 , voor CBV-leden € 95,-
  • Meer informatie of wil je direct van start?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.