De wereld staat op zijn kop, het voetbal staat in zowel Nederland als in andere landen helemaal stil. Alle wedstrijden in zowel betaald voetbal als in het amateur voetbal zijn uitgesteld. Tot 1 juni wordt er zeker niet gevoetbald en het is nog de vraag of de competities dit seizoen nog worden hervat.

Door de aangescherpte maatregelen kunnen er tot 1 juni van dit jaar geen bijeenkomsten en congressen plaatsvinden. Dit heeft ook gevolgen voor het Nederlands Trainerscongres dat gepland staat op donderdag 7 mei 2020 in Zwolle. Het Trainerscongres zal dan ook niet plaatsvinden op donderdag 7 mei. De organisatie gaat onderzoeken of het eventueel mogelijk is het congres te verplaatsen naar later dit jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.