Jeugdspelers tot en met 12 jaar mogen weer trainen op de club. Vanaf 13 jaar geldt echter de anderhalve-meter-regel. De Voetbaltrainer selecteerde in de TrainingsPlanner tientallen trainingsvormen die, al dan niet met een lichte aanpassing door de trainer, Corona-proof zijn. Als er bijvoorbeeld sprake is van een ‘rijtje’ wachtende spelers, zorg dan dat de afstanden daar wat groter worden. Klik bij ‘Soort trainingsvorm’ op ‘Corona-proof’ voor alle zoekresultaten.

De spelers liever (ook) thuis in beweging laten zijn? In dit artikel vindt men wat suggesties.

En dit artikel gaat in op mogelijke conditionele schema’s om de basisconditie op peil te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.