De Mediatheek is vernieuwd! Naast het opfrissen van de vormgeving zijn er ook allerlei nieuwe functies toegevoegd. Hieronder vind je in het kort wat er is veranderd en hoe je dit kunt gebruiken.

Categorieën

De video’s zijn onderverdeeld in vier categorieën.

  • Wedstrijdvideo’s. Clips uit wedstrijden waarin tactische situaties terugkomen. Bedoeld voor trainers om van te leren maar vooral voor spelers om visueel te maken wat je als trainer wilt terugzien.
  • Tactiekbord. (Voornamelijk) trainers die met behulp van een magneetbord tactische situaties bespreken.
  • Oefenstof. Van korte trainingsvormen tot hele trainingen. Niet zo gedetailleerd uitgewerkt als in de TrainingsPlanner, maar een mooie aanvulling op de andere rubrieken.
  • Interviews. Binnen deze rubriek vallen behalve interviews ook interessante fragmenten uit onder meer persconferenties, presentaties en televisieprogramma’s.

Zoekfunctie

Bovenin de Mediatheek vind je nu een zoekbalk. Vanuit de startpagina zoek je daarmee in alle rubrieken. Achter de schermen hebben wij elke video namelijk relevante zoektermen meegegeven. Vanuit een bepaalde categorie, zoals Wedstrijdvideo’s of Interviews, zoek je alleen binnen die rubriek. Zo kun je gemakkelijk zoeken op video’s over bijvoorbeeld diepgang, kijkgedrag, zoneverdediging of spelprincipes.

Playlists maken

Van veel trainers kregen we de feedback dat ze onze video’s erg handig vinden, maar een functie misten om ze achter elkaar te zetten. Dat is bijvoorbeeld handig in een wedstrijdbespreking. Die functie is er nu in de vorm van Playlists.

Je voegt een video toe door onderaan op ‘Aan playlist toevoegen’ te klikken. Vervolgens maak je een playlist aan of selecteer je er een.

Zo kun je bijvoorbeeld een playlist maken die volledig bestaat uit clipjes die betrekking hebben op omschakelen na balverlies.

Niet-abonnees

Ben je nog geen abonnee? Op de homepage hebben we zes voorbeeldvideo’s geplaatst die een goede indruk geven van wat je in de Mediatheek kunt verwachten.

Ook kun je nu vrij rondkijken in de Mediatheek en alle zoekfuncties gebruiken. De video’s worden getoond en je kunt erop klikken. Uiteraard kun je de bijbehorende video niet bekijken als je niet geabonneerd bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.