Hyballa’s Gegenpressing, over bodyguards, de iglo en harakiri… is nu verkrijgbaar! Peter Hyballa legt hierin tot in detail uit wat Gegenpressing is en hoe je er op kunt trainen.

Wat doe je als je de bal verliest en hoe kun je dit ombuigen tot een kans? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kun je hier op trainen? Waarom werken krachtige termen als bijvoorbeeld bodyguard en de iglo goed? Aan de hand van ruim 30 praktische trainingsvormen en tekeningen laat ervaringsdeskundige Hyballa in dit boek zien hoe het werkt.

Van de makers van de Voetbaltrainer: ‘Hyballa’s Gegenpressing‘. Een absolute must read voor iedere voetbaltrainer of coach. Het boek is een welkome aanvulling op de traditioneel Nederlandse ‘manier van voetballen.

Voorbeeldpagina’s

Ben je benieuwd hoe het boek er van de binnenkant uitziet? Om je een indruk te geven, kun je 12 van de 132 pagina’s doorbladeren. In deze voorbeeldpagina’s zie je enkele trainingsvormen uit het boek, zoals ‘omgekeerde doelen’.

Hyballa’s Gegenpressing – over bodyguards, de iglo en harakiri is vanaf nu verkrijgbaar. Verkoopprijs € 16,95, 132 pagina’s, paperback.

Lees meer over gegenpressing >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.