Met trots introduceren wij de nieuwe cursus ‘Gegenpressing‘ van de VBT Academie. Een online cursus van de makers van De Voetbaltrainer. Ontwikkeld in samenwerking met Coaches Betaald Voetbal (CBV). Heb je de cursus goed afgerond? Dan ontvang je een certificaat en 3 KNVB-studiepunten.

Gegenpressing gaat over het moment van balverlies: wat kun je doen om snel weer in balbezit te komen? Peter Hyballa legt in deze nieuwe cursus tot in detail uit wat Gegenpressing is en hoe je dit toe kunt passen. Aan de hand van praktische voorbeelden en oefenvormen, vergroot jij je kennis en je inzichten. En dan pas je het binnenkort zelf toe.

Abonneevoordeel: € 40 korting

Deze cursus is een mooie samenwerking tussen partners uit het trainersvak. Daarom hebben onze Voetbaltrainer abonnees en CBV-leden een streepje voor! 

Heb jij een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer of ben jij CBV-lid? Dan krijg je € 40 korting bij je aanmelding en betaal je dus € 55 voor deze cursus in plaats van € 95. Hiervoor kun je de kortingscode gebruiken. Alle aanmeldingen zullen we persoonlijk checken op je lidmaatschap of abonnement.

3 KNVB studiepunten

De cursus Gegenpressing staat vanaf nu online. Mooi meegenomen, na succesvolle afronding ontvang je een certificaat en 3 KNVB studiepunten.

  • Video’s, wedstrijdbeelden en trainingsvormen van Peter Hyballa
  • Tijdsbesteding 4 tot 6 uur (7 modules – 27 lessen)
  • Multimediaal met video’s en tussentijdse toetsing
  • 3 KNVB STUDIEPUNTEbij succesvolle afronding
  • Prijs abonnees vakblad De Voetbaltrainer en CBV-leden € 55
  • Prijs niet-abonnees en -leden € 95
  • Direct aanmelden

Lees meer over gegenpressing >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.