Online cursus Spelprincipes (3 KNVB-studiepunten)

| Redactie De Voetbaltrainer | Nieuws,Uitgelicht

Met trots introduceren wij de nieuwe cursus over Spelprincipes van de VBT Academie. Een online cursus van de makers van De Voetbaltrainer. Ontwikkeld in samenwerking met Coaches Betaald Voetbal (CBV). Heb je de cursus goed afgerond? Dan ontvang je een certificaat en 3 KNVB-studiepunten.

Spelprincipes zijn de tactische intenties binnen je speelwijze. Deze richtlijnen bieden de spelers handvatten in de keuzes die ze maken. In deze nieuwe cursus werken we acht veelgebruikte principes uit met talloze videobeelden uit topwedstrijden en legio trainingsvormen.

Abonneevoordeel: 40 euro korting

Deze cursus is een mooie samenwerking tussen partners uit het trainersvak. Daarom hebben onze Voetbaltrainer abonnees en CBV-leden een streepje voor! 

Heb jij een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer of ben jij CBV-lid? Dan krijg je 40 euro korting bij je aanmelding en betaal je dus 55 euro voor deze cursus in plaats van 95 euro. Hiervoor kun je de kortingscode gebruiken. Alle aanmeldingen zullen we persoonlijk checken op je lidmaatschap of abonnement.

3 KNVB studiepunten

De cursus Spelprincipes staat vanaf nu online. Mooi meegenomen: na succesvolle afronding ontvang je een certificaat en 3 KNVB studiepunten.

  • Video’s, wedstrijdbeelden en trainingsvormen
  • Tijdsbesteding 3 tot 4 uur (4 modules – 10 lessen)
  • Multimediaal met video’s en tussentijdse toetsing
  • 3 KNVB STUDIEPUNTEbij succesvolle afronding
  • Prijs abonnees vakblad De Voetbaltrainer en CBV-leden 55 euro
  • Prijs niet-abonnees en -leden 95 euro
  • Direct aanmelden

Videovoorbeeld

Een van de tientallen video’s die terugkomt in de cursus, vind je hieronder. Daarin wordt het principe ‘Toespelen naar een overtal’ ontleed. In deze video staat dit principe centraal in de opbouw vanaf de keeper, in de as. Later worden nog verschillende andere toepassingen uitgewerkt van dit principe. Daaraan zijn ook verschillende oefenvormen gekoppeld.

Gerelateerd
Nieuws

Uitreiking Rinus Michels Awards 2023

Nieuws

Linies overslaan blijkt van groot belang

Uitgelicht

NIEUW Boek: Trainen op cognitieve vaardigheden