Vacatures voor voetbaltrainers: handige verzamelplek

| Marco van der Heide | Nieuws,Trainersnieuws

Een goede manier om als voetbaltrainer een vacature te vinden, of als club een geschikte trainer, is via je netwerk. Het Prikbord op onze website vormt een handig alternatief. Dit platform is ontwikkeld om trainers aan clubs en clubs aan trainers te koppelen. 

Geschikte club zoeken

Wil je als trainer je kansen op een geschikte club vergroten? Dan kun je een oproep plaatsen dat je beschikbaar bent als trainer. Klik aan de rechterkant van het Prikbord op ‘Advertentie plaatsen’ en vul de verplichte velden in. Omschrijf bij ‘Beschrijving’ wat je precies zoekt. Samen met de regio waar je woont is dit de enige informatie die voor iedereen zichtbaar wordt.  

Vacature plaatsen

Ben je als club op zoek naar een geschikte trainer? Dan kun je een vacature weergeven door aan de rechterkant van de pagina op ‘Advertentie plaatsen’ te klikken. Je vult de verplichte gegevens in en voegt onder ‘Beschrijving’ toe wat voor trainer jullie zoeken. Handig is om daar ook de contactgegevens te vermelden van de persoon binnen de club die over de sollicitatie gaat.

Klik hier om naar het prikbord te gaan.

Gerelateerd
Trainersnieuws

Andries Jonker: ‘In 1:3:5:2 de meeste creativiteit op het veld’

Trainersnieuws

Marijn Beuker: Creëren en implementeren van een visie

Trainersnieuws

Thomas Ruesink: Opleiden in de Onderbouw