Datum: Dinsdag 17 augustus 2021
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Spreker: Helmond Sport-trainer Wil Boessen
Host: Mario Captein, directeur CBV

Inhoud

Wie zich als trainer/coach verdiept in Action Type, kan daarna het gedrag van zijn spelers beter begrijpen én sturen. Profiteer van die kennis bijvoorbeeld bij:
• het coachen tijdens de trainingen;
• het neerzetten van spelers op de juiste posities;
• het geven van feedback;
• en het richting geven aan het teamproces.

Op dinsdag 17 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur licht collega Wil Boessen tijdens een interactieve webinar toe hoe hij elke dag opnieuw in de dagelijkse praktijk Action Type inzet om als team én staf (nog) beter te functioneren. Wil Boessen: ‘Ik moet mijn spelers raken om ze beter te kunnen maken. Daarom wil ik hun diepste drijfveren en intrinsieke motivatie kennen. Mede dankzij Action Type weet ik of een speler introvert of extravert is, een denker of iemand die bij voorkeur intuïtief beslissingen neemt. Gericht is op de buitenwereld of naar binnen toe, op details of op het grote geheel. Doelgericht of afwachtend is, enzovoort. Tijdens de webinar leg ik kort de basisprincipes van Action Type uit. Daarna deel ik zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden van de dagelijkse toepassingen op het veld, in de kleedkamer, binnen de staf, bij de mentale begeleiding van spelers. En… de invloed ervan op de opstelling voor de volgende wedstrijd! Tot slot nemen we de tijd om vragen van deelnemers te beantwoorden.’

Licentiepunten

Als je deze webinar van begin tot eind hebt gevolgd, krijg je 1 licentiepunt dat je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. Wij zorgen ervoor dat het licentiepunt wordt geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal bij de KNVB. Er wordt geen licentiepunt verstrekt wanneer je de webinar niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten

Voor abonnees van het vakblad De Voetbaltrainer zijn de kosten van deze bijscholing €17,50 (code: devoetbaltrainer). Voor CBV-leden zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze webinar (code: coachesbv). Voor andere deelnemers geldt het basistarief van €20,-. Bij annulering vóór 10 augustus ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 10 augustus of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Inschrijven

Klik HIER om je in te schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.