De makers van De Voetbaltrainer hebben een nieuwe e-learning ontwikkeld. Deze keer gaat het over het onderwerp omschakelen. In deze online cursus, waarmee je 3 KNVB-studiepunten verdient, leer je alles over het thema omschakelen. Dit leer je op drie manieren:

  • De speelwijze van René Hake bij FC Utrecht
  • Wedstrijdfragmenten van topteams
  • Oefenstof om op omschakelen te trainen

Omschakelmomenten

Er is immers geen trainer te vinden die omschakelmomenten onbelangrijk noemt. Oftewel, het is heel nuttig om over dit onderwerp de diepte in te gaan. Dat doen we in deze nieuwe cursus van de VBT Academie.

Allereerst analyseerden we als redactie van De Voetbaltrainer honderden omschakelmomenten van topclubs als Manchester City, Bayern München en FC Barcelona. De meest relevante en duidelijke fragmenten zijn te vinden in deze cursus.

Daarnaast geeft FC Utrecht-trainer René Hake zijn waardevolle inzichten met betrekking tot de speelwijze van zijn team. Hij gaat in op alle gerelateerde handelingen van spelers aan de hand van een magneetbord en door fragmenten uit wedstrijden van FC Utrecht te bespreken. En tenslotte krijg je volop oefenstof om zelf aan de slag te gaan.

Inhoud

Dit kun je verwachten bij het volgen van de cursus:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.