Michele Santoni (voetbalscholing.nl en trainer/coach FC Dordrecht) presenteert op woensdag 22 september en woensdag 6 oktober: Hoe, en met welke middelen, ga je een nieuwe speelwijze inbrengen met je (nieuwe?) team. 

In het moderne voetbal moet je er al staan bij de eerste competitiewedstrijd. Tijd is kostbaar. Maar hoe sta je bij de start? Hoe heb je een nieuwe speelwijze ingebracht in de eerste weken van de voorbereiding? Wat is de duur van jou voorbereiding? Hoe gaat dat samen met de fysieke eisen? Wat zijn je middelen die je ter beschikking hebt. Je collega’s? De doelstelling van de club?

4 KNVB studiepunten. Korting voor abonnees van De Voetbaltrainer. Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.