NIEUW | E-learning Dynamisch dieptespel

| Jelmer de Zwart | Uitgelicht

De makers van De Voetbaltrainer hebben een nieuwe e-learning ontwikkeld. Ervaringsdeskundige Peter Hyballa neemt je in deze cursus mee in de wereld van dynamisch dieptespel. Aan de hand van praktische voorbeelden en oefenvormen, vergroot je je kennis en inzichten. En voor je het weet pas je het straks zelf toe.

 • Welke rol speelt pakkend taalgebruik daarbij?
 • Wat betekent het goed willen uitvoeren van dynamisch dieptespel voor je eigen speelwijze in balbezit?
 • Hoe kun je op dynamisch dieptespel trainen?

Dynamisch dieptespel

In 16 lessen wordt in deze e-learning ingegaan op dynamisch dieptespel. Dynamisch dieptespel moet concreet gemaakt worden door een voetbaltrainer, zodat het echt duidelijk is voor de spelers. We hebben het hier over het momenten van opbouwen/aanvallen en de omschakeling na balverovering (counteren). Zinvolle loopacties zorgen voor dynamiek in het spel.

Door het doorlopen van deze e-learning krijgt de deelnemer meer kennis van en inzicht in alles wat met dynamisch dieptespel te maken heeft. Wat is het? Welke terminologie kun je gebruiken? Wat zijn de voorwaarden in je eigen speelwijze als je dynamisch dieptespel wilt hanteren? Wat kun je doen tégen dynamisch dieptespel? Hoe kun je er dit trainen? Teksten en instructievideo’s wisselen elkaar af in 16 lessen. Alles lessen worden afgesloten met trainingsvormen. De theorie kan best interessant en leerzaam zijn, het blijft belangrijk een vertaling te maken naar het trainingsveld!

Inhoud

Dit kun je verwachten bij het volgen van de cursus:

 • Onbeperkt toegang tot de cursus (16 lessen)
 • Zonder tijdsdruk: volg de cursus wanneer het jou uitkomt
 • Multimediaal met video’s en tussentijdse toetsing
 • Tijdsbesteding van 3 tot 5 uur
 • Toegang tot het discussie-forum voor cursisten
 • Ontvang een certificaat en 3 KNVB STUDIEPUNTEN bij succesvol afronden
 • Kosten €95,-
 • Kosten €55,- (via kortingscode) CBV leden en abonnees vakblad DeVoetbaltrainer
Gerelateerd
Uitgelicht

NIEUW Boek: Trainen op cognitieve vaardigheden

Uitgelicht

NIEUWE E-learning: Pedagogisch handelen

Uitgelicht

Top 200 seizoen 2022-2023