NIEUWE E-learning: Pedagogisch handelen

| Jelmer de Zwart | Uitgelicht
pedagogisch handelen

De makers van De Voetbaltrainer hebben een nieuwe e-learning ontwikkeld. Verschillende experts nemen je in deze cursus mee in de wereld van het pedagogisch handelen bij spelers t/m 14 jaar. Aan de hand van praktische voorbeelden en verschillende situaties, vergroot je je kennis en inzichten. En voor je het weet, pas je het straks zelf toe.

 • Marion de Kock (sportpedagoog/kindercoach);
 • Quinten Dübendorfer (hoofdtrainer 011 en assistent-trainer 015 bij FC Utrecht);
 • Miguel Dingjan (hoofdtrainer 014 bij Almere City FC);
 • Amar El Ajjouri (acteur, docent, expert straatcultuur, verzorgt workshops op scholen en bij clubs, voetbalvader);
 • Mikael Martin (acteur/regisseur);
 • Quincy Angelista (LO-docent en mentor op een vmbo-school, jeugdtrainer van 017 en O19 bij de Haagse club Quick geweest, nu hoofdtrainer van FC Skillz O23, een club geboren uit een voetbalschool in Den Haag).
pedagogisch handelen

Pedagogisch handelen

Wekelijks begeleiden maar liefst 70.000 trainers en jeugdleiders in Nederland een jeugdteam, variërend van de jongste pupillen tot de oudste junioren. Maar hoe benader je jongens en meiden van verschillende leeftijden en achtergronden? Hoe kun je hen echt bereiken? Hoe bewaak je als jeugdtrainer in de onderbouw een goede balans tussen de ontwikkeling van de aan jou toevertrouwde jeugdspelers als voetballer én mens? Hoe kun je het beste met spelers van alle leeftijden communiceren om hen te motiveren, te stimuleren en te ondersteunen in hun ontwikkeling? Zulke vragen gaan allemaal over het pedagogisch handelen van jeugdbegeleiders. In deze cursus in het bijzonder van jeugdtrainers bij de onderbouwteams. Zoals jij.

Dit kun je verwachten bij het volgen van de cursus:

 • Onbeperkt toegang tot de cursus (16 lessen)
 • Zonder tijdsdruk: volg de cursus wanneer het jou uitkomt
 • Multimediaal met video’s en tussentijdse toetsing
 • Tijdsbesteding van 3 tot 5 uur
 • Toegang tot het discussie-forum voor cursisten
 • Ontvang een certificaat en 3 KNVB STUDIEPUNTEN bij succesvol afronden
 • Kosten €95,-
 • Kosten €55,- (via kortingscode) CBV leden en abonnees vakblad DeVoetbaltrainer