NIEUW Boek: Trainen op cognitieve vaardigheden

| Jelmer de Zwart | Uitgelicht

De voetbalontwikkeling van spelers wordt steeds complexer. Waar het vroeger ging om het ‘leren’ voetballen, wordt tegenwoordig ook gekeken naar andere voetbalvaardigheden dan techniek en tactiek. Voetbal als denksport, met een grote rol voor cognitieve vaardigheden. Wat houdt die term precies in? Met dit boek verdiep je je als trainer in het trainen van cognitieve vaardigheden.

Boek: Trainen op cognitieve vaardigheden

In dit boek wordt het thema van cognitieve vaardigheden theoretisch ingeleid, waarna de vertaalslag naar het trainingsveld wordt gemaakt om deze vaardigheden te verbeteren. Het biedt een uitgebreide kijk op cognitieve vaardigheden en de manier waarop deze kunnen worden getraind. Het boek is geschreven door een ervaringsdeskundige en bevat een gedetailleerde analyse van de verschillende aspecten van cognitieve vaardigheden. De 52 trainingsvormen zijn ontworpen om spelers te helpen hun communicatievaardigheden, creativiteit, handelingssnelheid, reactiesnelheid en hun positionering te verbeteren én om hun awareness te vergroten. Het boek is een must-have voor iedereen die betrokken is bij het ontwikkelen van spelers.

voorbeeld boek 1

Nu te koop

  • 128 pagina’s
  • 52 trainingsvormen
  • Met ondersteuning door videobeelden
  • Paperback € 14,95
  • Bestel het boek via deze link
voorbeeld boek 2
Gerelateerd
Uitgelicht

NIEUWE E-learning: Pedagogisch handelen

Uitgelicht

Top 200 seizoen 2022-2023

Uitgelicht

NIEUW Boek | Trainen op dieptespel