Actie voor voetbalscholen


Spelers blijven ontwikkelen, daar is een voetbalschool dagelijks mee bezig!


Daarom is het belangrijk om ook de trainers van voetbalscholen de kans te geven zich te blijven ontwikkelen. De Voetbaltrainer biedt een tal van mogelijkheden: van e-learnings, tot onze TrainingsPlanner, van webinars tot boeken waarin verschillende spelprincipes worden uitgelegd.

Omdat wij het ook belangrijk vinden dat trainers bij voetbalscholen blijven leren zodat ze hun spelers nóg beter kunnen maken hebben wij een leuke actie voor voetbalscholen!

Wat kies jij?


De TrainingsPlanner

De TrainingsPlanner is een online platform voor alle (jeugd)trainers en clubs in Nederland en België. Met deze tool heb jij als trainer of als club onbeperkt toegang tot 700+ trainingen en 1500+ oefeningen, trainingsschema’s en opbouw en leerlijnen voor jouw team(s).

Prijs: eerste jaar €50,- i.p.v. €75,-

Mail je gegevens naar [email protected] voor de korting.

Actie is geldig tot 1 mei 2022.


E-book Pedagogiek

In dit e-book ‘Pedagogiek’ komen specialisten uit de voetbal- en onderwijswereld aan het woord over een vooral in het  het jeugdvoetbal belangrijk onderwerp: pedagogiek. Hoe kun je een veilig leerklimaat creëren met verschillende opvoedtechnieken?

Prijs: €4,50


Voorbeeldmagazine vakblad

Dit e-book is een bundeling van eerder verschenen artikelen in De Voetbaltrainer en geeft een goede impressie van de verschillende onderwerpen in het vakblad. Dit e-book is gratis te downloaden om kennis te maken met het vakblad De Voetbaltrainer

Over de actie voor voetbalscholen
Deze actie is speciaal opgezet voor voetbalscholen en is geldig tot 1 mei 2022.

In de webshop van De Voetbaltrainer zijn diverse (oefenstof)boeken verkrijgbaar. Wilt u meerdere exemplaren afnemen? Neem contact op voor de mogelijkheden van quantumkorting.

Heeft u interesse in De TrainingsPlanner voor meerdere gebruikers? Neem dan contact met ons op.

Contact:
Gwendolyn Schenning
+31 (0)88 – 29 44 863
[email protected]