Wat is CoachVak?

CoachVak is het kennisplatform voor voetbaltrainers, boordevol artikelen over training, coaching en andere relevante thema's. Handig te gebruiken op je mobiel, tablet en desktop.

Maak kennis met CoachVak

Een selectie vrij toegankelijke artikelen om een goede indruk te geven van CoachVak.

Zoeken
Een handig zoeksysteem

Via een praktisch zoeksysteem vind je precies wat je nodig hebt. In de app vind je dit zoeksysteem door rechtsboven op het vergrootglas te drukken. Je kunt zoeken binnen de hoofdrubrieken Speelwijze, Training, Leeftijdsgroep en Overig om op die manier je zoekresultaten steeds verder te verfijnen. Het zoeksysteem is ook te gebruiken voor niet ingelogde gebruikers. Om artikelen te kunnen lezen moet je zijn ingelogd en een abonnement hebben op De VoetbalTrainer of op CoachVak.

Probeer de zoekfunctie
Toegankelijkheid
Voor desktop en mobiel

Wil jij CoachVak (ook) als app gebruiken? Dat kan, gebruik de knoppen hieronder om de app te installeren. Inloggen gaat met je inloggegevens van de website van De Voetbaltrainer. Binnen twee minuten zou jij als abonnee volledig gebruik moeten kunnen maken van CoachVak! Met deze handige app is CoachVak altijd en overal binnen handbereik.

App Store Play Store

Pupillenvoetbal
CoachVak voor Pupillentrainers

Speciaal voor pupillentrainers (Onder 13 en jonger) hebben we een lightversie van CoachVak samengesteld. CoachVak voor pupillentrainers bevat honderden items die specifiek bedoeld zijn voor alle voetbaltrainers die werken met pupillen van Onder 13 en jonger.

Tarieven
Abonneren op CoachVak

CoachVak is niet gratis. Er zijn drie manieren om toegang te krijgen tot CoachVak. Het is in de eerste plaats 'part of the deal' bij een abonnement op vakblad De VoetbalTrainer. De andere mogelijkheid is om een los abonnement af te sluiten op CoachVak Totaal of CoachVak voor pupillentrainers.

Bekijk de tarieven

Over CoachVak

Inloggen

Heb jij een abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer? Dan is CoachVak standaard onderdeel van dat abonnement en heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen van CoachVak!  Om toegang te krijgen kun je inloggen met je inloggegevens voor Voetbaltrainer.nl. Vervolgens kun je hiermee direct in CoachVak aan de slag.

Heb jij als abonnee nog geen online account? Dan is uitsluitend een korte registratie nodig, neem hiervoor even contact op met onze supportafdeling via support@eisma.nl. Dan maken we een persoonlijke account voor je aan.

Heb je een Voetbaltrainer online account maar weet je inloggegevens niet meer? Of ben je je wachtwoord vergeten? Geen punt, dat maken we snel weer in orde.