Abonnementen

Hoe kan ik mij abonneren?
Je kunt je via deze website of via onze Klantenservice abonneren. Klik hier om de mogelijke abonnementsvormen te vergelijken en direct een keuze te maken.

Welke abonnementsvormen zijn er?
Je kunt zowel een print abonnement of een online abonnement of een combinatie hiervan kiezen. Bekijk hier alle abonnementsvormen en prijzen van De Voetbaltrainer.

Hoe kan ik mijn abonnement uitbreiden of wijzigen?
Er zijn diverse manieren om je abonnement te wijzigen (zie hieronder). Staat de door jou gewenste keuze er niet bij, neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Je hebt een abonnement op het blad De Voetbaltrainer en wilt het uitbreiden met de TrainingsPlanner
Een uitbreiding van je abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer met de nieuwe TrainingsPlanner is op ieder gewenst moment mogelijk. Je krijgt dan € 25,- abonneekorting en betaalt dan € 50,- in plaats van € 75,-.  Kies voor de TrainingsPlanner op de abonneerpagina.

Je hebt een abonnement op het blad De Voetbaltrainer en wilt het uitbreiden met de Mediatheek
Een uitbreiding van je abonnement op het vakblad De Voetbaltrainer met de mediatheek is op ieder gewenst moment mogelijk. Je krijgt dan €20 abonneekorting en betaalt dan € 37,50 in plaats van € 57,50.  Kies voor Mediatheek op de abonneerpagina.

Je hebt een abonnement op het blad De Voetbaltrainer en de mediatheek. Hoe kan ik dit uitbreiden? 
Heb je al een abonnement op het vakblad en de mediatheek, en wil je dit uitbreiden met de TrainingsPlanner?  dan kun je dit heel eenvoudig uitbreiden voor € 50,- i.p.v. € 75,-. Kies voor de TrainingsPlanner op de abonneerpagina. Je kunt dan ook op de TrainingsPlanner inloggen met je eigen account.

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?
Als je een abonnement afsluit via de website van de Voetbaltrainer, kun je kiezen uit betaling per iDEAL of MisterCash,of per PayPal of kies voor losse factuur (+ € 2,50). Zodra de betaling ontvangen is,  krijg je direct een bevestiging. Ook kun je via onze klantenservice een abonnement afsluiten, dan ontvang je een aparte factuur per e-mail.

Waar kan ik mijn relatienummer vinden?
Je relatienummer bestaat uit 7 cijfers en staat op de wikkel van het blad, of op een bevestiging of factuur. Ook kun je het opvragen via onze klantenservice: + 31 (0)88 – 22 66 648 of abonnement@eisma.nl.

Ik woon in het buitenland, kan ik me dan ook abonneren?
Jazeker dat kan, voor zowel de online abonnementen (Mediatheek, TrainingsPlanner) als het abonnement in print (het magazine). Voor de online abonnementen zijn de tarieven hetzelfde. Voor het magazine is de abonnementsprijs iets hoger in verband met de verzendkosten.

Stopt mijn abonnement automatisch?
Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn alle abonnementen tot wederopzegging en worden deze automatisch verlengd.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Je abonnement kun je zowel telefonisch als per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze klantenservice. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voor afloop van uw abonnementsperiode.

Ik heb het blad De Voetbaltrainer niet ontvangen, hoe en wanneer krijg ik het alsnog?
Geef dit gerust even door aan onze Klantenservice via +31 (0)88 – 22 66 648 en de betreffende editie wordt zo snel mogelijk nageleverd.

Verhuizing en bezorging
Voor het doorgeven van adreswijzigingen of voor opmerkingen over de bezorging, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Klantenservice De Voetbaltrainer
Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Telefoon: +31 (0)88 – 22 66 648
E-mailadres: abonnement@eisma.nl

Adres:
Eisma Businessmedia BV
Klantenservice De Voetbaltrainer
Postbus 2238
5600 CE Eindhoven


TrainingsPlanner

Wat is de TrainingsPlanner?
De TrainingsPlanner is een nieuw, apart onderdeel op de Voetbaltrainer website. Het is een uitgebreide digitale online planning met kant-en klare oefenstof voor alle niveaus en leeftijden. De TrainingsPlanner voor individuele trainers is begin 2016 gelanceerd en de clubversie (tot 25 gebruikers) sinds medio juli 2016. Bekijk hier de details van beide abonnementen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de TrainingsPlanner?
Als abonnee heb je onbeperkt toegang tot de database met ruim 1300+ oefenvormen en trainingen. Voor een individueel abonnement (1 trainer, 1 team) betaal je € 75 per jaar.

Voor abonnees op het blad De Voetbaltrainer of de Mediatheek krijg je €25 korting en heb je voor € 50 onbeperkt toegang tot de TrainingsPlanner.

Hoe kan ik inloggen ?
Je maakt een persoonlijk account aan bij het afsluiten van een abonnement waarbij je zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiest.


Mediatheek

Wat is de mediatheek?
De Voetbaltrainer Mediatheek is een apart onderdeel op de Voetbaltrainer website. Het is een uitgebreide digitale online database/bibliotheek met ruim 600 video’s, animaties, toepassingen en oefenstof.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de mediatheek?
Als abonnee van de mediatheek heb je onbeperkt toegang tot alle onderdelen van de Mediatheek.Voor abonnees op het blad De Voetbaltrainer krijg je €20 korting en heb je voor €37,50 onbeperkt toegang tot de mediatheek, voor niet abonnees is dit €57,50 per jaar.

Hoe kan ik inloggen op de mediatheek?
Je maakt een persoonlijk account aan bij het afsluiten van een abonnement op de Mediatheek waarbij je zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiest.

Met dit door uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, kun je altijd inloggen (rechtsboven op de site)

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via deze link: hier opnieuw opvragen.

Ik ben wel geregistreerd maar inloggen lukt niet
Check nog even of de combinatie klopt met het e-mailadres en wachtwoord (ander email adres?). Weet je het wachtwoord niet meer, dan kun je deze hier opnieuw aanvragen.

Ik heb een nieuw email adres, hoe moet ik nu inloggen?
Heb je een nieuw e-mail adres? Geef dit dan aan ons door, en dan passen wij het aan.
Neem hier contact met ons op.


Oefenstof

Waar vind ik de meeste oefenstof?
Volop oefenstof, trainingen kun je vinden in De TrainingsPlanner (ruim 800+ oefeningen) en de Mediatheek (ruim 500+ oefenstof items).