Functionaliteiten van de TrainingsPlanner VERNIEUWD

De TrainingsPlanner kent verschillende functionaliteiten, zoals wedstrijden en trainingen inplannen (agenda), trainingsvormen als favoriet markeren, trainingen aanmaken, eigen oefenstof toevoegen en leerlijnen aanmaken. Aan de hand van de screenshots en instructievideo's hieronder wordt snel duidelijk hoe dit werkt.

Hoe werkt de agenda?

Wat is een planner zonder agenda? In de TrainingsPlanner vind je dan ook een uitgebreide agenda waar je naast trainingen ook (oefen)wedstrijden, overleggen en andere teamzaken kunt inplannen.

Hoe maak je trainingen?

In de database van de TrainingsPlanner staan ruim 500 trainingen. Stuk voor stuk samengesteld door experts. Het is daarnaast mogelijk om zelf trainingen samen te stellen op basis van de voorhanden zijnde oefenstof. Je kunt eigen oefenstof van de club gebruiken in trainingen.

Hoe voeg je eigen oefenstof toe?

Wij hebben ruim 800 oefeningen in onze database staan altijd voorzien van een tekening en vaak met video. Het is daarnaast ook mogelijk om je eigen oefeningen in te voeren en te gebruiken in trainingen en planningen/leerlijnen. Hiernaast een video met uitleg over hoe deze eigen oefenstof toe te voegen.

Hoeveel trainingen staan er in?

In de database van de TrainingsPlanner staan ruim 675 trainingen. Stuk voor stuk samengesteld door experts. Het is daarnaast mogelijk om zelf trainingen samen te stellen op basis van de voorhanden zijnde oefenstof. U kunt ook eigen oefenstof gebruiken in trainingen die u zelf samenstelt.

Hoe maak ik een leerlijn aan voor mijn team?

Wij hebben in de TrainingsPlanner voor iedere leeftijdsgroep een complete leerlijn samengesteld die u voor uw team automatisch kunt inplannen.