Maak kennis met de Voetbaltrainer

 

De Voetbaltrainer is het portaal voor voetbaltrainers, door voetbaltrainers! De Voetbaltrainer is al 40 jaar hét vakblad voor voetbaltrainers in Nederland en België. Daarnaast bieden wij de Trainingsplanner, Mediatheek en CoachVak aan. In de webshop vind je allerlei items die jou helpen om een nog betere trainer te worden: van e-books en magazines tot trainersmaterialen en e-learnings voor KNVB-studiepunten.

Benieuwd wat De Voetbaltrainer jou kan bieden? Bekijk hieronder een selectie uitgelichte items om een indruk te krijgen van De Voetbaltrainer.

Gratis voorbeeldmagazines van De Voetbaltrainer

Maak kennis met De Voetbaltrainer en JeugdVoetbaltrainer. Het e-book van De Voetbaltrainer is een voorbeeldmagazine van de eerder in juni 2022 verschenen editie 266 met een hoofdartikel met Pascal Jansen. In editie 86 van de JeugdVoetbaltrainer lees je o.a.: verdedigen van diepteloopacties, formaties en meer.

Blijf bij met onze e-books

Wil je jezelf blijven ontwikkelen in het trainersvak? Onze e-books helpen je hier een handje bij. Je vindt ruim 60 e-books over diverse onderwerpen in onze shop.

Top 200 2022-2023

Ieder jaar stelt De Voetbaltrainer de Top 200 van de hoogstspelende amateurclubs samen. Dit jaar is dat alweer voor de negende keer. Deze lijst komt tot stand op basis van het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste team. Wel zijn in de berekeningssystematiek enkele aanpassingen doorgevoerd.

Online Voetbalacademie

Vanaf de bank bijblijven in het trainersvak? Dat kan bij de Voetbaltrainer Academie! Volg erkende cursussen van de makers van De Voetbaltrainer en ontvang KNVB-studiepunten na afronding. Welke online cursus je ook kiest: je kunt ze allemaal gewoon vanuit huis volgen!

Basis pedagogisch handelen <15

Ben jij als jeugdtrainer betrokken bij de jongste jeugd en wil je leren goed pedagogisch te handelen? Volg dan nu de cursus pedagogisch handelen <15.
Bekijk de cursus 

Spelpatronen

Hoe verbeter je spelpatronen door training? In de cursus 'spelpatronen' geven Adrie Poldervaart, Jan Zoutman en Marinus Dijkhuizen uitleg hierover.
Bekijk de cursus 

De TrainingsPlanner

Met de TrainingsPlanner heb je altijd 1500+ voetbaltrainingen en actuele oefenstof bij de hand. Dé oefenstof planner met de beste oefeningen voor voetbaltrainers, jeugdtrainers, coaches en clubs. Zoek, kies en klaar is je training. Wil je weten of de TrainingsPlanner bij je past? Wij hebben speciaal 8 trainingsvormen voor je geselecteerd om te bekijken: een goede selectie, afwerkvorm en een partijspel. Van pupillenvoetbal tot selectieteams.