De Mediatheek VERNIEUWD

De Mediatheek is een videobibliotheek voor trainers die bestaat uit drie onderdelen: oefenstof (video's van trainingen), wedstrijdvideo's (tactische analyses voor trainers én spelers) en overige media (besprekingen, interviews en analyses). Bekijk in de video hoe de Mediatheek er vanbinnen uitziet.

Videobibliotheek

Keuze uit meer dan duizend praktische video's

Oefenstof

Trainingsbeelden van toptrainers

Wedstrijdvideo's

Tactische situaties om met spelers te bekijken

Toptrainers

Besprekingen van en interviews met toptrainers

Zoekfunctie

Uitgebreide en handige zoekfuncties

Kennismaken met de Mediatheek

Om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Mediatheek, kan men 'grasduinen' in de video-database. Men ziet wat de zoekresultaten zijn, maar kan als niet-abonnee nog niet doorklikken.

Praktische oefenstof

In de Mediatheek bevindt zich een afdeling 'Oefenstof', waar honderden video's van trainingen te vinden zijn. Dit zijn onder meer trainingsvormen die we filmden rondom interviews met trainers, evenals oefeningen die te zien waren tijdens de verschillende edities van het Trainerscongres. De oefenstof varieert van complete trainingen van het Nederlands elftal tot aan met een drone gefilmde oefeningen van jeugdteams van BVO's.

Handige wedstrijdvideo’s

In bijna 300 tactische clipjes komen allerlei aspecten van het voetbalspel aan bod, zoals vrijlopen tussen de linies en de vijfsecondenregel. Deze video's zijn bedoeld voor de trainer/coach, maar zeker ook om met spelers te bekijken. Individueel, per linie of met het gehele team. Zo kan de beoogde speelwijze visueel worden gemaakt met speciaal geselecteerde beelden van topteams. Bekijk hieronder een openbaar toegankelijk voorbeeld van zo'n video, over de rol van de middenvelders in het verdedigen in 1:4:4:2 (door Atlético Madrid).

Besprekingen en interviews

Het derde en laatste video-onderdeel in de Mediatheek is te vinden onder 'Overige media'. Denk hierbij aan wedstrijdbesprekingen die De Voetbaltrainer mocht bijwonen, trainers die tijdens een interview - voor het magneetbord - hun speelwijze bespreken en de meest relevante passages uit interviews met toptrainers als Ronald Koeman en Pepijn Lijnders. Hieronder vind je een openbaar toegankelijke video van Ron Jans, toen nog actief als trainer van PEC Zwolle, die met zijn groep de verloren wedstrijd tegen Heracles Almelo nabespreekt.

Steijn

Vragen over de Mediatheek? Neem gerust contact met ons op.

Bel +31 (0)88 - 22 66 648 of stuur je vraag naar support@eisma.nl voor alles wat je wilt weten over de Mediatheek.