Abonnementen screen totaal

Nu ook voor de hele club alle trainingen gestructureerd op orde, van de mini’s tot seniorenteams!

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van een TrainersPlanner voor clubs/verenigingen. De TrainingsPlanner voor clubs is het vervolg op de TrainingsPlanner voor individuele trainers (voor 1 team) die inmiddels al honderden gebruikers kent.  Met de clubversie van de TrainingsPlanner hebben clubs een tool hebben om trainers te voorzien van goede oefenstof en trainingen. In de database zitten ruim 1350+ trainingen en oefeningen waarmee als club eenvoudig structuur kan worden aangebracht in het (jeugd)beleid.

Gebruikersvriendelijk

Als club kun je met de TrainersPlanner op heel eenvoudige wijze het hele seizoen ‘inrichten’ en heb je een tool om je trainers van goede oefenstof te voorzien. In de database zitten ruim 850+ oefeningen en 500+ complete trainingen, van diverse toptrainers, samengesteld volgens de visie van de Voetbaltrainer. Ook kun je eenvoudig oefenvormen/video’s of afbeeldingen van jezelf of de club toevoegen (via uploaden). Zodat je deze vervolgens onderling weer kunt gebruiken of  eenvoudig uitwisselen.

Aantal gebruikers

De functionaliteiten, database, structuur en oefenstof/trainingen van de versie voor clubs is exact hetzelfde als de versie voor individuele trainers. Voor eenclubabonnement zijn er diverse mogelijkheden (tot 5, tot 10, tot 15, tot 20, tot 25 en onbeperkt aantal trainers/teams).  Welke optie je ook kiest, voor alle opties geldt dat er één hoofdgebruiker is (bv de Hoofd Jeugdopleiding) die de rol als ‘beheerder’ heeft en kan kijken welke trainingen en aangemaakt zijn. En in deze rol ook de ‘supervisie’ over de TrainingsPlanner heeft.
image002image003

Leerlijnen

In de TrainersPlanner zijn per leeftijdsgroep de door de Voetbaltrainer ontwikkelde leerlijnen toegevoegd (per periode van 6 weken). Aansluitend kan dan de agenda gevuld worden met de bijpassende trainingen en oefenvormen. De ‘coördinator’ kan alle leerlijnen beheren en in zien via het menu, onderdeel “Leerlijnen”(clubbeheer).

Ook kan de coördinator kiezen de leerlijn (deels) aan te passen of gebruik te maken van eigen leerlijnen. Deze eigen leerlijnen kunnen per leeftijdscategorie worden toegevoegd. Ook handig, met een abonnement kun je zowel de leerlijnen van de bovenbouw als de onderbouw in kaart brengen.

image005image006

Oefenstof: oefeningen en trainingen

In de database van de TrainingsPlanner zitten 1300+ oefeningen, waarvan 800+ oefenvormen en 500+ trainingen. Een training is standaard opgebouwd uit 3 onderdelen: warming-up, oefening en partijspel.
Alle items zijn standaard voorzien van een tekening, heldere uitleg in tekst en veelal een video. En ook handig, iedere oefening kan worden opgeslagen als pdf.file (exporteren of printen).
De TrainingsPlanner bevat een handige zoekfunctie om bijvoorbeeld te zoeken op  doel, onderwerp en/of leeftijd.

 

Tarieven TrainingsPlanner voor clubs

Uitgangspunt is dat de TrainersPlanner voor alle niveaus en alle clubs te gebruiken moeten zijn. Gebruikersvriendelijkheid is dan een van de speerpunten, maar ook moet de investering van de aanschaf van een programma in verhouding staan met het aantal gebruikers. En hier hebben wij bij de samenstellingen van de pakketten cq tarieven rekening mee gehouden. Zie onderstaande tabel voor de tarieven, deze tarieven zijn excl. 6% BTW.

Pakket Aantal gebruikers (trainers) Tarief per jaar  (12 mnd)
Pakket 1 max.  5 gebruikers €  250,-
Pakket 2 max. 10 gebruikers €  475,-
Pakket 3 max. 15 gebruikers €  675,-
Pakket 4 max. 20 gebruikers €  850,-
Pakket 5 onbeperkt aantal gebruikers €  999,-

Aanvraag informatie clubabonnement

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het clubabonnement of om een proefperiode aan te vragen. Na  deze aanmelding nemen wij persoonlijk contact af om de details voor jullie club af te stemmen. Zodat we de TrainingsPlanner samen goed kunnen inrichten en jullie zo snel mogelijk ‘aan de slag kunnen met de TrainingsPlanner’.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mail naar h.rodenhuis@eisma.nl  of bel op werkdagen  naar +31 88 2944863 (Heleen) of +31 88 2944865 (Jolanda).