ACV op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers op divisie niveau
Voor het seizoen 2020-2021 is ACV op zoek naar jeugdtrainers voor de volgende teams:
– JO13-1 (3e divisie)
– JO14-1 (4e divisie)

We zijn op zoek naar jeugdtrainers met relevante ervaring en diploma’s, waarbij TC3 een pré is. Mocht je nog niet in het bezit zijn van TC3, dan zijn we bereid mee te denken. Het plezier van onze jeugdspelers staat voorop en we zoeken trainers die ontwikkeling van de spelers hoog in het vaandel hebben staan.

Wie zijn we?
ACV is één van de meest ambitieuze clubs in het noorden van Nederland met circa 600 jeugdspelers. Als trainer bij ACV krijg je begeleiding van de Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) en ontvang je een passende financiële vergoeding. Daarnaast krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen, want de afgelopen jaren hebben verschillende trainers TCIII en TCII diploma’s gehaald via onze vereniging. Als vereniging ontwikkelen we ons ook en dat heeft er toe geleid dat de KNVB ons heeft aangemerkt als ‘Lokale Jeugdopleiding’.
De jeugdopleiding van ACV leent zich ook goed als stageplaats, want we zijn door SBB officieel erkend als leerbedrijf. Hierdoor kunnen middelbare scholieren en studenten ook een stage via ACV voltooien.

Geïnteresseerd?
We komen graag met je in contact als je bij wil dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers en daarnaast de kans wil krijgen om jezelf te ontwikkelen. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar tcj@acvassen.nl. Hierop zullen wij contact met je opnemen.

Reageren op deze advertentie