Voor het aankomende seizoen 2019-2020 is voetbalvereniging AVW’66 op zoek naar een assistent trainer/coach voor het 1e elftal.
Het team bestaat uit jonge enthousiaste voetballers gecombineerd met enkele ervaren jongens. Zij zijn een hecht team en gemotiveerd om resultaat te behalen, maar vinden daarnaast ook een goede sfeer belangrijk.
Zij trainen twee keer per week (op dinsdag en donderdag) en spelen hun wedstrijden op zaterdag in de 2e klasse.
Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve en organisatorisch vaardige, assistent trainer/coach die de individuele spelers als ook het team op trainings -en wedstrijddagen via een positieve stimulerende coaching verder kan ontwikkelen.
Wij vinden een goede balans tussen de prestatieve en recreatieve sfeer binnen het team en de vereniging belangrijk. Onze kandidaat is voorts in staat om normen en waarden (houding en gedrag) binnen de selectie te bewaken, en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Het bezit van een trainingsdiploma is niet noodzakelijk, maar is een pré. Vanuit de vereniging wordt je de gelegenheid geboden jezelf te ontwikkelen en zo mogelijk een trainersopleiding te volgen.

Voor nadere informatie en/of sollicitatie (met CV) kan contact worden opgenomen met:
P.G. Bosveld
pgbosveld@kpnmail.nl

Reageren op deze advertentie